Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Internet shopping sker på tablets

En lang række e-firmaer giver efterhånden mange forskellige fragtmetoder. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ekstremt gnidningsløs, og ofte endda den mindst kostelige leveringsudgave.

Du burde også beslutte dig for at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver almindeligvis en lille smule dyrere, men ligeledes ret let. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du lever i nærheden af online shoppens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden er usædvanlig vital hvis vi har brug for ordren fluks, og herved er det selvsagt meningsfuldt at vi efterser den estimerede leveringsdato for det relevante produkt.

Flere online forhandlere præsterer dag-til-dag fragt på massevis af produkter, men vær obs på at det er betinget af at ordren indsendes tidligere end et givent tidspunkt, med det formål at de kan nå at få varen betjent før logistikpersonalet drager hjemad.

En hel del firmaer på nettet tilbyder fragt uden betaling, men for det meste under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt bør man gribe den mindst kostelige leveringstype, der oftest – ligegyldigt om man er nær Viborg, Lillerød eller Gilleleje – er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

E-shopping vækster ekstremt

Det er i dag særligt gnidningsløst for købere at søge information om priser i blandt forskellige online outlets hos www.voresgaver.dk og med det motiv har massevis af internet forretninger i Danmark været tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på produkterne – til babyer og børn, og samtidig til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange byde på gratis fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig lønnende at granske et par e-forretninger efter udsalg før du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.

Man må ikke desto mindre være opmærksom på, at når en internet shop annoncerer en vare for en udsalgspris der er utopisk letkøbt, kunne det for det meste være et tegn på en svindel online forretning. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, som hjælper dig som køber imod bedrageriske online firmaer.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at dække omkostningerne over en længere periode.

Inden nogen bestiller på en netshop bør de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsaftale, men det er naturligvis en tidskrævende opgave.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er et fingerpeg om at online shoppen anerkender de gældende danske regler, tillige med at e-firmaet nu og da besigtiges af jurister som har indsigt i vedtægterne på området. Desuden får du genvej til at få hjælp, hvis du forvoldes udfordringer med din ordre.

Tilmed foreslåes det at køber er klar over de mest centrale vedtægter der har indvirkning på købet, som fx hvilken byttepolitik online forhandleren tilsikrer. På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man når som helst gemmer ens ordremail, således man når som helst vil kunne eftervise sin bestilling, uden hensyn til om man søger et produkt til en pige eller dreng.

Handel via nettet boomer

Trustpilot leverer temmelig ønskværdige muligheder for at tyde en stor portion nuværende køberes vurderinger og derved er det fornuftigt, at du tjekker internet selskabets vurderinger forud for at du lægger din bestilling.

Facebook bringer dig tillige ret tiltalende chancer for at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Desuden ses faktisk netshops hvor du kan tilkendegive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med flere e-forhandlere derved at vi markedsfører firmaernes produkter, og får honorar når en af vores besøgende laver et indkøb.

Fakta om tilbud og internet webshops opdateres jævnligt, men vi tager forbehold for justeringer der eventuelt er udarbejdet siden seneste opdatering af sidens informationer.