Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Masser af e-butikker frembyder heldigvis et hav af forskellige leveringsformer. En der er meget almindelig er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne når der er tid til det. Fragttypen er altså ret uproblematisk, samt endda tilmed den mindst kostelige leveringsversion.

En hel del online varehuse udlover 1 hverdags levering på mange varenumre, men vær på vagt da det antager at bestillingen realiseres inden et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få pakken fikset forud for at logistikpersonalet får fri.

Vældig bekvemt for købere at sammenligne priser

Det er jo efterhånden særligt problemfrit for forbrugerne at finde de laveste priser hos forskellige internet selskaber hos teenliv.dk og derfor har utallige e-shops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på varerne – til drenge og piger, og samtidig også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive lukrativt at studere forskellige e-butikker efter tilbud inden du færdiggør din shopping, så man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Man må bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webshop markedsfører et produkt til en pris som kan ses som overordentlig attraktiv, så burde det for det meste være et faresignal om en uægte e-forretning. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en orden, der passer på dig som kunde imod fup internet selskaber.

Et fingerpeg om at online virksomheden imødekommer de danske love

Forinden nogen shopper i en shop behøver man altid gennemse butikkens regler, men det er normalt ikke videre spændende.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, som skulle være en angivelse af at webbutikken anerkender de danske regler, samt at internet forretningen nu og da besøges af jurister der er inde i de gældende love. Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, når du udsættes for vanskeligheder som følge af din handel.

Ydermere støtter vi at køber er på vagt for de mest centrale bestemmelser der kan influere på bestillingen, til eksempel hvilken byttepolitik internet shoppen benytter. I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst bevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne påvise købet, uden hensyn til om man er på shopping til en dreng eller pige.

Nogle enkelte online outlets yder fragt uden betaling

Trustpilot præsterer ret fine genveje til at gøre dig bekendt med mange andre kunders bedømmelser og på grund af dette tilråder vi, at du udforsker e-handlens kritik før du shopper.

Facebook indebærer også de facto fordelagtige metoder til at få kendskab til e-handlens kundetilfredshed. Herinde ser vi mange e-forhandlere som tilbyder folk at give en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden bør tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Vores side finansieres af reklamer. Vi har tætte samarbejder med nogle forskellige shops på nettet hvor vi annoncerer deres varer, og indhenter godtgørelse om den person vi sender videre realiserer en handel.