Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

En stor portion online selskaber yder i dag diverse forskellige løsninger til levering. Den mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot produkterne når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt overkommelig, samt i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige slags levering.

Størstedelen af e-forretninger udlover levering på næste hverdag på masser af varenumre, som trods alt kræver at bestillingen placeres tidligere end et givent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted før logistikpersonalet har fyraften.

Gennemses af specialister der har indsigt i de gældende bestemmelser

Det er jo virkelig overkommeligt for forbrugerne at finde information om priser hos flere online forretninger og følgelig har flere shops på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte priserne på en række af deres varer – til drenge og piger, men ligeledes til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden beregning.

Men det kan imidlertid blive fordelagtigt at se nærmere på forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabatkoder før du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare prisen over flere uger.

Inden folk køber på en e-forhandler bør man egentlig overveje netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et omfattende arbejde.

Et alternativ kan være at undersøge hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, som skulle være en tryghed om at online butikken understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige der forstår vilkårene. Desuden giver det dig chance for support, for så vidt du får problemer som følge af din shopping. Se mere her.

Se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket

Trustpilot tilbyder fuldt ud strålende muligheder for at gennemgå en stor portion aktuelle køberes betragtninger og derfor kan det være til hjælp, at du eftergår webshoppens ratings før du handler.

Facebook tilbyder dig desuden fuldt ud fine genveje til at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed. Tilmed er der endda e-shops som tilbyder folk at give en anmeldelse af deres køb, som tilmed bør bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Dette website er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har samarbejder med en gruppe webshops da vi formidler forretningernes tilbud, og høster kommission såfremt en bruger fra vores hjemmeside realiserer en bestilling.

Informationer vedrørende produkter og outlets på nettet værnes om rutinemæssigt, men der tages forbehold for rettelser der er blevet iværksat siden vi nyligst opdaterede vores oplysninger.