Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Størstedelen af internet virksomheder frembyder til alt held diverse forskellige leveringsløsninger. Den mest almindelige er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ultra overkommelig, samt desuden også den prisbilligste leveringsversion.

Du burde tillige planlægge at få ordren bragt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden er sædvanligvis lidt mindre prisbillig, men lige så vel meget problemfri. Den prisbilligste leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det stiller krav om at du bor lige ved webshoppens lager.

Flere netshops i Danmark giver muligheden for dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men det kræver at ordren gennemføres forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne betjent forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

En række e-forretninger i Danmark præsterer levering uden beregning, men for det meste påkræves det at der shoppes for en konkret sum. Desuden må man udse dig den mest prisbevidste løsning til levering, der oftest – om du bor ved Helsingør, Frederiksværk eller Struer – er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Fragttiden er jo ualmindeligt vital

Det er efterhånden ualmindeligt problemfrit for folk at vurdere prisniveauet hos flere online outlets og for det har mange internet foretagender været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, men også til voksne – helt i bund, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at undersøge indtil flere internet forhandlere efter rabat før du bestiller, sådan at du er sikret at skaffe sig den mest betalelige pris.

Man bør dog være så påpasselig, at når en netbutik tilbyder varer til salg for en udsalgspris der er ufattelig attraktiv, burde det mange gange være et symbol på en falsk e-handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af et regulativ, der dækker køberen overfor snydagtige netbutikker.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at betale prisen over et længere tidsrum.

Inden folk køber på en e-forretning kan man i reglen se på e-butikkens handelsaftale, det er dog ofte et tidskrævende projekt.

Et nemt alternativ kan være at efterse om e-forretningen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en antydning af at online forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen jævnligt evalueres af fagfolk som har meget erfaring med reglerne. Desuden giver det dig anledning til at få bistand, hvis du får dilemmaer i forbindelse med dit køb. Her finder du mere om emnet.

Ydermere er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der indvirker på ordren, som for eksempel den returpolitik e-shoppen tilbyder. Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb, uden hensyn til om man søger efter varer til en mand eller kvinde.

Trustpilot bringer dig regulære sikre muligheder

Trustpilot leverer en lang række habile chancer for at undersøge ganske mange øvrige kunders tanker og derved går vi ind for, at du eftergår internet forretningens omtaler forud for at du køber.

Facebook medfører på samme måde stort set belejlige muligheder for at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Derudover er der nogle shops på nettet som tilbyder folk at publicere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Vores side finansieres af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med flere shops på nettet derved at vi fremviser virksomhedernes tilbud, og tager imod betaling i tilfælde af at de brugere vi sender videre realiserer en handel.

Viden vedrørende varer og outlets på nettet opretholdes tit, men vi påtager os ikke ansvaret for justeringer der kan være udført siden vi sidste gang opdaterede vores oplysninger.