Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Adskillige internet handler tilbyder til alt held en hel del forskellige fragtmetoder. En af dem der er mest anvendt er nu til dags levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringsformen er jo ultra enkel, og tit tilmed den billigste form for fragt.

Leveringstiden er jo særligt vital såfremt du står og skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det rimelig meningsfuldt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved det vedkommende produkt.

Temmelig mange online firmaer tilsiger dag-til-dag levering på en masse varenumre, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et angivent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produktet klar forud for at personalet tager hjem.

De fleste shopper via firmaer på nettet

Det er jo efterhånden temmelig fleksibelt for internetbrugere at finde de laveste priser på flere e-shops og ergo har mange shops på nettet været nødt til at nedbringe salgspriserne på deres varer – til drenge og piger, og ligeså til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fragtfri levering.

Men det kan trods alt vise sig profitabelt at checke visse online firmaer efter rabat inden du shopper, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.

Du må lige meget hvad være årvågen med, at når en internet shop reklamerer deres varer til salg for en pris der virker usædvanlig lav, er det mange gange være en varsel om en uægte e-butik. Køb med gængse betalingskort er trods alt inkluderet i en bestemmelse, der bistår dig som kunde imod snydagtige internet forretninger.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du anvende en løsning som fx ViaBill, hvis du vil afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.

Før nogen handler hos en butik kan man helt sikkert gennemlæse dens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig spændende.

En anden løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en antydning af at internet forretningen efterkommer de danske love, og at internet shoppen fra tid til anden overværes af jurister som har nøje kendskab til vilkårene på området. Desuden tilbydes du anledning til support, hvis du får problemer med dit køb. Klik her for at læse mere.

Fragttiden er temmelig essentiel

Trustpilot fører til rigtig anstændige løsninger til at betragte flere forhenværende køberes kritik og derved tilråder vi, at du tager et kig på online virksomhedens vurderinger forinden du shopper.

Facebook fremskaffer også temmelig nyttige chancer for at få en idé om e-shoppens popularitet. Tilmed møder vi mange internet handler hvor kunder kan udforme en anmeldelse af deres køb, som lige så vel må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Dette website finansieres af annoncer. Vi har faste samarbejder med massevis af online shops i Danmark hvor vi markedsfører virksomhedernes varer, og indtjener provision forudsat en bruger fra vores side fuldfører et indkøb.

Vejledning omkring produkter og internet varehuse i Danmark understøttes hele tiden, men vi tager ikke ansvar for reguleringer der potentielt er implementeret siden seneste opdatering af vores oplysninger.