Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M

Flere billeder

kr. 60,00

Føl dig som en super flirt, så snart at du har en blondeprydet, rødglødende G-streng på. Siv g-strengen fra NORTIE er lavet i en iøjnefaldende rød farve med vidunderlig stretch, så den sidder behageligt under ethvert outfit. Det bundløse design lader dig … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng - Rød - S/M

  • Varenavn: NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M
  • Mærke: NORTIE
  • Pris: Kr. 89.00
  • EAN nr.: 5711732109309
  • VareID: 25232

NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M er populært blandt sexlegetøj

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan man finde mange gode sager fra NORTIE og et godt bud derfra er NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M sendes diskret til dig

NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Lingeri,Bundløs Lingeri,Trusser & Strings,NORTIE Lingerie,Perle Trusser. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres NORTIE Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng – Rød – S/M hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering