Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort

Flere billeder

kr. 109,00

Tag al opmærksomheden i Siggy plus size minikjolen fra NORTIE. Den tætsiddende pasform og de flotte cut-outs overlader ikke meget til fantasien og giver din partner masser at beundre. Minikjolen lader dig vise det hele frem med dybe udskæringer foran og b … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Nortie Siggy Minikjole Plus Size      - Sort

  • Varenavn: Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort
  • Mærke: Nortie
  • Pris: Kr. 99.00
  • EAN nr.: 5711732114853
  • VareID: 27783

Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange gode bud fra Nortie og folk er rigtig glade for denne Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort sendes diskret til dig

Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Kvinder,Favoritter,Nyheder,Mærker,Lingeri,Universe,Erotik Shop,Plus Size,Erotisk Tøj,Pikant Lingeri,Sexy Lingeri,Erotisk Butik,Kjoler,NORTIE Lingerie,NORTIE Plus Size,NORTIE Kjoler og Baby-dolls. Husk du får hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Nortie Siggy Minikjole Plus Size – Sort online hos webshoppen Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering