Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Sinful Power Glider Masturbator – Grøn

Flere billeder

kr. 79,00

Byt din gode gamle hånd ud med Sinfuls Power Glider masturbator, et strækbart, silkeblødt sleeve, der er fyldt med pirrende dupper. Smør din tykke stroker ind i din yndlings vandbaserede glidecreme og klem om siderne for at stramme eller løsne grebet. Sle … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Sinful Power Glider Masturbator – Grøn:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sinful Power Glider Masturbator       - Grøn

  • Varenavn: Sinful Power Glider Masturbator – Grøn
  • Mærke: Sinful
  • Pris: Kr. 69.00
  • EAN nr.: 5711732112538
  • VareID: 27026

Sinful Power Glider Masturbator – Grøn er populært blandt sexlegetøj

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra Sinful som for eksempel denne Sinful Power Glider Masturbator – Grøn. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Sinful Power Glider Masturbator – Grøn sendes diskret til dig

Sinful Power Glider Masturbator – Grøn er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Mænd,Par,Favoritter,Nyheder,Mærker,Onaniprodukter,Par Sexlegetøj,Universe,Onani Handjobs,Sinful,Handjobs,Sinful til Mænd. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Sinful Power Glider Masturbator – Grøn i den kendte webshop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering