Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid

Varenummer (SKU): 27634 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

kr. 510,00

Sæt fantasien i sving og gør den til virkelighed med Eliza Ibarra Vagina fra Fleshlight Girls. Fleshligh sleevet er formet efter Elizas krop og har et fjeder-lignende design, der sørger for maksimal nydelse. Forestil dig at tage California pigen bagfra i … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina      - Hvid

  • Varenavn: Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid
  • Mærke: Fleshlight
  • Pris: Kr. 599.00
  • EAN nr.: 810476011826
  • VareID: 27634

Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid er populært blandt sexlegetøj

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan du roligt gå efter sagerne fra Fleshlight og et godt bud derfra er Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid sendes diskret til dig

Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Root Catalog,Mænd,Mærker,Onaniprodukter,Fleshlight,Fleshlight Girls. Der følger også hele 365 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Fleshlight Girls Eliza Ibarra Vagina – Hvid i webshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering