Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar

Flere billeder

kr. 99,00

Durex Play er en drøj vandbaseret glidecreme. Durex Play er specielt fremstillet til brug sammen med kondomer. Glidecremen kommer i en praktiske flaske, der er let at dosere fra. Durex Play kan også bruges sammen med dit sexlegetøj. … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml     - Klar

  • Varenavn: Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar
  • Mærke: Durex
  • Pris: Kr. 99.00
  • EAN nr.: 5052197038613
  • VareID: 10053

Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar er populært blandt sexlegetøj

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Durex der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar sendes diskret til dig

Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Mænd,Par,Mærker,Glidecremer,Kondom Glidecreme,Glidecreme,Vandbaseret Glidecreme,Durex,2 for 100 kr.. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Durex Play Vandbaseret Glidecreme 50 ml – Klar ved den velkendte shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering