Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

LELO Bruno Prostata Massager

Flere billeder

kr. 1.295,00

Bruno Prostata Massager er det aller nyeste stykke sexlegetøj til mænd fra det eksklusive svenske firma LELO. Den har to kraftfulde vibratorer placeret i henholdsvis skaftet og basen, så han bliver stimuleret både indvendigt og i mellemkødet samtidig. Og … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om LELO Bruno Prostata Massager:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

LELO Bruno Prostata Massager

  • Varenavn: LELO Bruno Prostata Massager
  • Mærke: LELO
  • Pris: Kr. 895.00
  • EAN nr.:
  • VareID: 14947

LELO Bruno Prostata Massager er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i vores breddegarder. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange gode bud fra LELO der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne LELO Bruno Prostata Massager. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

LELO Bruno Prostata Massager sendes diskret til dig

LELO Bruno Prostata Massager ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Mænd,Mærker,LELO,Anal Sexlegetøj,Prostata Sexlegetøj,Universe,Tilbud til Mænd,Anal Øvede,Forårsudsalg til par. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber LELO Bruno Prostata Massager online hos webshoppen Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering