Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar

Flere billeder

kr. 249,00

Slip din indre vildkat fri med dette flotte Vixen læder halsbånd med rhinsten fra Master Series. Det sorte halsbånd i læder føles blødt imod huden og er udsmykket med hvide syninger, der står flot i kontrast til det mørke materiale. Justér spænden, så hal … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten     - Klar

  • Varenavn: Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar
  • Mærke: Master Series
  • Pris: Kr. 249.00
  • EAN nr.: 848518045188
  • VareID: 27469

Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar er populært blandt sexlegetøj

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der mange gode bud fra Master Series som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar sendes diskret til dig

Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Fetish,Favoritter,Mærker,Bondage & Bindeting,Fetish Tøj,Halsbånd,Universe,Nyheder,Tilbehør,Sitemap,BDSM Udstyr,BDSM Shop,SM Butik,SM Shop,SM Udstyr,Master Series,Læder Tøj. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Master Series Vixen Læder Halsbånd med Rhinsten – Klar i den kendte webshop Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering