Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis

Flere billeder

kr. 807,00

Med denne Special Edition Klitoris Stimulator ærer Womanizer ikonet Marilyn Monroe. Classic 2 er udstyret med de intense lufttryksbølger, du kender og elsker, men har nu fået et nyt, stilfuldt design til ære af hollywoods øjensten. Vælg imellem de to inkl … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator    - Turkis

  • Varenavn: Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis
  • Mærke: Womanizer
  • Pris: Kr. 949.00
  • EAN nr.: 4251460618793
  • VareID: 27317

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis er populært blandt sexlegetøj

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Womanizer og et af de helt populære produkter er denne Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis sendes diskret til dig

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Kvinder,Favoritter,Nyheder,Mærker,Vibratorer,Universe,Vandtæt Vibrator,Opladelig Vibrator,Womanizer,Klitoris Stimulator,Lufttryksvibrator. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Klitoris Stimulator – Turkis fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering