Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L

Varenummer (SKU): 24441 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

kr. 199,00

Glem alt om Ginkgo Biloba! Din libido lægger alt ned med denne Libido Boost Babydoll kjole fra Penthouse. Dens halterneck halsudskæring med det store nøglehulskig til barmen og de smalle blondeskåle fremhæver dine fortrin med en forrygende forførende kava … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Penthouse Libido Boost Rød Babydoll      - Rød - M/L

  • Varenavn: Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L
  • Mærke: Penthouse
  • Pris: Kr. 179.00
  • EAN nr.: 4061504004471
  • VareID: 24441

Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L er populært blandt sexlegetøj

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Penthouse som for eksempel denne Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L sendes diskret til dig

Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Mærker,Lingeri,Chemiser & Babydolls,Penthouse,Rødt lingeri & Kostumer. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Penthouse Libido Boost Rød Babydoll – Rød – M/L i den kendte webshop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering