Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Sinful USB Oplader M3 – Sort

Varenummer (SKU): 23799 Kategorier: , , ,
Flere billeder

kr. 29,00

Har du mistet din gamle oplader til din Så kan du købe en ekstra her, så du ikke skal gå glip af skøn nydelse alt for længe. Opladeren kan tilsluttes din computer eller en USB adapter (medfølger ikke). Ledningen er 105 cm lang. … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Sinful USB Oplader M3 – Sort:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sinful USB Oplader M3       - Sort

  • Varenavn: Sinful USB Oplader M3 – Sort
  • Mærke: Sinful
  • Pris: Kr. 29.00
  • EAN nr.: 5711732109897
  • VareID: 23799

Sinful USB Oplader M3 – Sort er populært blandt sexlegetøj

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra Sinful og folk er rigtig glade for denne Sinful USB Oplader M3 – Sort. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Sinful USB Oplader M3 – Sort sendes diskret til dig

Sinful USB Oplader M3 – Sort er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Mærker,Tilbehør,Batterier,Sexshop Ringsted. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Sinful USB Oplader M3 – Sort ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når du handler online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering