Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL

Varenummer (SKU): 26086 Kategorier: , , , , , ,
Flere billeder

kr. 379,00

Med dette Cottelli Curves BH sæt ser du brandgodt ud fra alle vinkler. Der medfølger en BH uden bøjle og en højtaljet g-streng i sorte og røde florale blonder. De dobbelte stropper der indrammer din dejlige barm, sætter prækken over i'et. Dette sæt v … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size   - Rød - 4XL

  • Varenavn: Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 349.00
  • EAN nr.: 4024144122240
  • VareID: 26086

Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra Cottelli og et godt bud derfra er Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL sendes diskret til dig

Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den populære kategori Kvinder,Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Cottelli Collection,Plus Size,2863. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Cottelli Curves Rød Blonde BH Sæt Plus Size – Rød – 4XL ved den velkendte shop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering