Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M

Varenummer (SKU): 25899 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

kr. 280,00

Det er på tide at du forkæler dig selv med dette smukke blondesæt fra Obsessive. Føl dig som den smukkeste kvinde i verden, når du viser dine godter frem med den smukke BH og g-streng. Det sorte blondemateriale står i smuk kontrast til de sexede stropper, … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Obsessive Sort Blonde BH Sæt      - Sort - S/M

  • Varenavn: Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M
  • Mærke: Obsessive
  • Pris: Kr. 299.00
  • EAN nr.: 5901688218860
  • VareID: 25899

Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M er populært blandt sexlegetøj

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der mange, der finder det de leder efter hos Obsessive der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M sendes diskret til dig

Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Kvinder,Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Obsessive. Du får oven i købet hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Obsessive Sort Blonde BH Sæt – Sort – S/M hos onlineshoppen Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være produktet er på siden. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering