Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort

Flere billeder

kr. 109,00

Vær sikker på altid at være klar til den ultimative lockdown med disse fire låsepinde i sort til dit CB-6000 kyskhedsbælte. Udskift de gamle låsepinde eller ret pasformen til med en ny størrelse. Pindende kommer i følgende længder: 3 cm, 3,3 cm, 3,7 cm og … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak    - Sort

  • Varenavn: CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort
  • Mærke: CB Chastity Devices
  • Pris: Kr. 99.00
  • EAN nr.: 94922454584
  • VareID: 24822

CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort er populært blandt sexlegetøj

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra CB Chastity Devices som for eksempel denne CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort sendes diskret til dig

CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Fetish,Mærker,CB Chastity Devices,Kyskheds Sexlegetøj,Hængelåse & Tilbehør. Husk du får hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin CB Chastity Devices CB-X CB-6000 Sorte Låsepinde 4 Pak – Sort online hos webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering