Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL

Flere billeder

kr. 249,00

Dette elegante, røde bralette sæt er lavet af Cottelli til de klassiske, forførende nætter! Lad den røde forførelse skinne alene eller lad det være en overraskelse under en lille, sort kjole. De ekstravagante blondemønstre pryder braletten med bløde treka … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt      - Sort - L/XL

  • Varenavn: Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 229.00
  • EAN nr.: 4024144026678
  • VareID: 24186

Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL er populært blandt sexlegetøj

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra Cottelli og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL sendes diskret til dig

Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Jule lingeri,Cottelli Collection,Erotisk Tøj,Nyheder. Der følger også hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Cottelli Cotteli Rød Bralette Sæt – Sort – L/XL i webshoppen Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering