Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M

Flere billeder

kr. 549,00

Med Seven til Midnight Bukser og BH Sæt er det ganske tydeligt, at sexappeal kan være både enkelt og stilfuldt. Sættet består af de florlette og transparente bukser med feminint blondemønster på benene samt en trekants BH, der holder dine attributter på p … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Seven til Midnight Bukser og BH Sæt      - Sort - M

  • Varenavn: Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M
  • Mærke: Seven til Midnight
  • Pris: Kr. 399.00
  • EAN nr.: 840091713461
  • VareID: 24114

Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Seven til Midnight som for eksempel denne Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M sendes diskret til dig

Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Tilbud til Kvinder,Tilbehør,Tilbud,Seven til Midnight,Strømpebukser,2863,Tilbud på Lingeri. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Seven til Midnight Bukser og BH Sæt – Sort – M hos onlineshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også denne vare. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering