Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M

Varenummer (SKU): 24049 Kategorier: , , ,
Flere billeder

kr. 329,00

Forfør din heldige partner i dette smukke bralette & g-strengs sæt fra Cottelli. Det er perfekt til en erotisk aften, når du kun bærer sættet, eller som en hed overraskelse under dit aftenoutfit. Toppen har et halterneckdesign med en dyb frontåbning, der … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Bralette & G-streng Sæt      - Sort - S/M

  • Varenavn: Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 299.00
  • EAN nr.: 4024144027613
  • VareID: 24049

Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Cottelli og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne kommer pakket neutralt ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M sendes diskret til dig

Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Cottelli Collection. Husk du får hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cottelli Bralette & G-streng Sæt – Sort – S/M i webshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering