Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B

Varenummer (SKU): 21085 Kategorier: , , , ,
Flere billeder

kr. 280,00

Forkæl dig selv og din partner med det dette udsøgte lingeri sæt fra Cottelli. BH’en er udformet således, at de let forede skåle støtter og giver et fast hold under barmen, som en smuk push-up effekt. Stropperne sikrer en god og sikker komfort og kan re … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid     - 80B

  • Varenavn: Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 349.00
  • EAN nr.: 4024144384884
  • VareID: 21085

Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B er populært blandt sexlegetøj

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Cottelli og et af de helt populære produkter er denne Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B sendes diskret til dig

Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Cottelli Collection,Vinterudsalg lingeri. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Cottelli Half Cup BH Sæt Hvid – 80B hos onlineshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg denne vare. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering