Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M

Varenummer (SKU): 20877 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

kr. 329,00

Bevis at "less is more" og dekorér dig selv og din krop med dette smukke sæt fra Cottelli. Den sexede bh danner en sensuel ramme om dine bryster, og sammen med de feminine blonder fremhæver den din naturlige skønhed. De bløde elastik bånd smyger … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Minimalistic BH Sæt       - Sort - M

  • Varenavn: Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 299.00
  • EAN nr.: 4024144369386
  • VareID: 20877

Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan man finde mange gode sager fra Cottelli som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M sendes diskret til dig

Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Cottelli Collection,Erotisk Tøj,Sex Shop. Husk du får hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cottelli Minimalistic BH Sæt – Sort – M i webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering