Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL

Flere billeder

kr. 323,00

Forkæl dig selv og din partner med det denne udsøgte babydoll fra Cottelli. Ideel at bruge som en flot natkjole eller måske til en forførende aften. Den smukke babydoll er fremstillet i en sort transparent tyl med sexede blonde detaljer som løber over br … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size     - Sort - 3XL

  • Varenavn: Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL
  • Mærke: Cottelli
  • Pris: Kr. 349.00
  • EAN nr.: 4024144337071
  • VareID: 19138

Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Cottelli og et godt bud derfra er Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL sendes diskret til dig

Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Mærker,Lingeri,Chemiser & Babydolls,Cottelli Collection,Plus Size,Erotisk Tøj,Valentins lingeri,Valentins Plus Size lingeri. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cottelli Blonde Peekaboo Babydoll Plus Size – Sort – 3XL hos onlineshoppen Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering