Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun

Varenummer (SKU): 25523 Kategorier: , , , , ,
Flere billeder

kr. 159,00

Gør dig klar til erotiske oplevelser i bondagens verden med hamperebet fra Garn Kompagniet. Med det kan du slippe kreativiteten løs og eksperimentere med frække fikseringer. Er du den dominante part, så kan du fiksere din submissive partner. Er du submiss … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m   - Brun

  • Varenavn: Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun
  • Mærke: Mixed
  • Pris: Kr. 119.00
  • EAN nr.: 5711732109767
  • VareID: 25523

Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, produceres der god kvalitet fra Mixed og den mest populære vare er nok denne Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun sendes diskret til dig

Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i varegruppen Fetish,Mærker,Bondage & Bindeting,Mixed Fetish ,Bondage Reb & Tape,Sitemap. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Garn Kompagniet Hampereb til Bondage 8 m – Brun i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering