Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver

Flere billeder

kr. 329,00

Udforsk nye sanseindtryk, sød smerte og pirrende dominanslege med dette Fifty Shades of Grey halsbånd med brystklemmer. Halsbåndet har to sider, I kan vælge imellem, metalkæder for et råt udtryk og frække brystklemmer med små, sorte vægte. Giv dine brystv … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer     - Flere farver

  • Varenavn: Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver
  • Mærke: Fifty Shades of Grey
  • Pris: Kr. 249.00
  • EAN nr.: 5060897575055
  • VareID: 25473

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Fifty Shades of Grey som for eksempel denne Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver sendes diskret til dig

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Fetish,Favoritter,Mærker,Bondage & Bindeting,Halsbånd,Nyheder,Klemmer,Fifty Shades,Klemmer & Pumper. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer – Flere farver i webshoppen Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering