Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla

Varenummer (SKU): 24841 Kategorier: , ,
Flere billeder

kr. 110,00

Få det allerbedste ud af din Womanizer med de justerbare sugehoveder, der sikrer en perfekt pasform og ultimativ fornøjelse. Uanset om du har brug for at ændre størrelse, eller om du simpelthen har kørt så mange ture, at hovedet trænger til en opdatering, … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large      - Lilla

  • Varenavn: Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla
  • Mærke: Womanizer
  • Pris: Kr. 129.00
  • EAN nr.: 4251460692250
  • VareID: 24841

Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla er populært blandt sexlegetøj

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, får du rigtig meget for pengene fra mærket Womanizer som for eksempel denne Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla sendes diskret til dig

Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Mærker,Tilbehør,Womanizer. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large – Lilla hos onlineshoppen Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering