Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort

Flere billeder

kr. 1.195,00

CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm er det oplagte penisbur til de store fyre, som sukker efter submissiv sødme. Du kan nemlig overlade kontrollen over din erektion fuldstændig til din dominante nøglebærer. Det hårdføre, men lette materiale gør det b … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm   - Sort

  • Varenavn: CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort
  • Mærke: CB Chastity Devices
  • Pris: Kr. 999.00
  • EAN nr.: 860224002286
  • VareID: 24647

CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort er populært blandt sexlegetøj

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra CB Chastity Devices som for eksempel denne CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort sendes diskret til dig

CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores gruppe af varer Fetish,Mærker,Nyheder,CB Chastity Devices,Kyskheds Sexlegetøj,Sådan vælger du et kyskhedsbælte til mænd,Kyskhedsbælte. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres CB Chastity Devices CB-X The Curve Sort Kyskhedsbælte 9,5 cm – Sort i den kendte webshop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering