Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink

Flere billeder

kr. 1.395,00

Styrk din bækkenbund med denne App-styret Perifit Kegel Bækkenbundstræner, hvis du ønsker effektiv træning af dit underliv. Oplev en legende måde at styrke dine bækkenbundsmuskler på ved at forbinde din bækkebundstræner til Perifit Appen. Læs med og bliv … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Perifit Kegel Bækkenbundstræner        - Pink

  • Varenavn: Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink
  • Mærke: Perifit
  • Pris: Kr. 1295.00
  • EAN nr.: 7109615470598
  • VareID: 23731

Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink er populært blandt sexlegetøj

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er det godt bud varer fra Perifit og den mest populære vare er nok denne Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink sendes diskret til dig

Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Mærker,Bækkenbundskugler,Opladelig Vibrator,Mixed,App-styret Vibrator,Bækkenbundstræner. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Perifit Kegel Bækkenbundstræner – Pink hos onlineshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering