Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Flere billeder

kr. 159,00

Læn dig godt tilbage og giv din partner kontrollen over din nydelse med det skønne baseks Multispeed Vibrator Æg. Med dens 10 vibrationsniveauer kan I bevæge jer fra blide og pirrende fornemmelser til kraftfuld og skælvende stimulation. Ægget kan indføres … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Baseks Multispeed Vibrator Æg       - Lilla

  • Varenavn: Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla
  • Mærke: Baseks
  • Pris: Kr. 129.00
  • EAN nr.: 5711732105578
  • VareID: 22667

Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla er populært blandt sexlegetøj

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Baseks der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla sendes diskret til dig

Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Kvinder,Par,Favoritter,Mærker,Vibratorer,Par Sexlegetøj,Universe,Fjernbetjent Sexlegetøj,Vibrator Æg,Sitemap,Kalendergaver,Sådan vælger du den rigtige vibrator,Sådan vælger I den rigtige vibrator,Fjernbetjent Vibrator,Baseks,Cyber Monday,Sommerfristelser,. Du får oven i købet hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Baseks Multispeed Vibrator Æg – Lilla online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering