Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER

Flere billeder

kr. 199,00

TENGA Iroha Mini er en effektiv og lækker klitoris vibrator, der passer perfekt i håndtasken, når du er på farten. Den dråbelignende form og den beskedne størrelse gør nemlig Iroha Mini meget diskret. Du kan nyde Iroha Mini uanset hvor du har lyst – sel … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator - PRISVINDER

  • Varenavn: Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER
  • Mærke: TENGA
  • Pris: Kr. 169.00
  • EAN nr.:
  • VareID: 14058

Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER er populært blandt sexlegetøj

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra TENGA som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER sendes diskret til dig

Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Kvinder,Mærker,TENGA,Klitoris Vibrator,Testvindere,Universe,Vandtæt Vibrator,Mini Vibrator,Voksen Legetøj,Billig sexlegetøj,Billig Sexshop. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Iroha by TENGA Mini Klitoris Vibrator – PRISVINDER ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering