Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

Flere billeder

kr. 219,00

Fifty Shades Of Grey Bondage Reb er perfekt til jer, der vil udforske bondagelege. Bondage rebene åbner op for en ny verden fyldt med nye eksperimenterende lege. Og de kan både bruges til fiksering af håndled, arme, ben, ankler, ja det er kun fantasien d … læs mere her

Prisen er inkl. moms – husk fragten er kun kr. 29, køb for over kr. 600 så er fragten gratis!

Annonce

Beskrivelse

Fakta om Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke

  • Varenavn: Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke
  • Mærke: Fifty Shades
  • Pris: Kr. 149.00
  • EAN nr.:
  • VareID: 14744

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke er populært blandt sexlegetøj

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Fifty Shades som for eksempel denne Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke sendes diskret til dig

Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Par,Mærker,Blid Bondage,Håndjern,Bondage Reb & Tape,Fifty Shades of Grey,Fifty Shades,Fetish Julegaver,Valentinsdag,The Official Collection,Film Trailer,Valentinsgaver Til Par,Gaver Efter Pris,Sexlegetøj Til Par. Du får oven i købet hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

✔ Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600
✔ Lave priser
✔ Hurtig levering